Inbjudan innebandy 2014

Härmed inbjudes ni till Banking VS Insurance delgren innebandy. Återigen spelar vi på en vardagskväll.

Platsen är i SEB:s lokaler (Rissneleden 110).

Nytt för i år att lagsammanställningen är fri att sätta ihop efter eget önskemål, det är inget krav på mix längre. Matcherna spelas med små mål (60×90). Ett lag får bestå av max 10 spelare. Matchtiden är 1×20 min. Utförligare regler finns här.

Turneringen beräknas pågå mellan 18:00-22:00, det beror på antalet anmälda lag. Kontaktperson (Staffan) kommer att möta upp vid centralvakten från kl 17:00 och framåt. Mer exakta matchtider skickas ut närmare turneringsdatumet.

Det kommer att finnas lättare förtäring på plats och den är beräknad för 10 spelare/lag.

Då spelet kommer att bedrivas i en lokal där det krävs särskilt tillstånd för inpassering så kommer det att krävas en föranmälan av samtliga deltagare. Föranmälan ska innefatta namn och personnummer. Önskas parkeringsplats så ska även bilens reg.nr anges.

Uppgifterna skickas till staffan.olsson@seb.se senast den 24:e november.

Lättast att ta sig till SEB är att ta tunnelbanans blå linje mot Hjulsta. Från T-banestationen Rissne tar det c:a 7 minuter att gå.

Vid frågor, tveka inte att kontakta mig!

Mvh

Staffan Olsson
SEB Innebandy
+46 70 644 68 00
staffan.olsson@seb.se

Comments are closed.